لطفا قبل از هرگونه سوال در مورد نحوه ی استفاده از ای پی پورت و یوزر و پسورد و دانلود مقاله و کتاب اینجا کلیک کنید اثر PH در استرايليزاسيون كنسروها

طبقه بندي مواد غذايي بر اساس PH :

 

1 – غذاهاي كم اسيد با 6 تا 7 = PH مانند زيتون رسيده، هويج، مارچوبه، سيب زميني، تخم مرغ، شير، ذرت، مرغ، گوشت گاو، ماهي، براي اين دسته از مواد غذايي فرآيند حرارتي معمولاً در 121-115oC صورت مي گيرد.

 

2 – غذاهاي با اسيديته متوسط 5/4 تا 5 = PH مانند انجير، رب گوجه فرنگي، سبزيها، انواع سوپ براي اين گروه حرارت 100-115oC است.

 

3 – غذاهاي اسيدي با 7/3 تا 7/4 = PH مانند سالاد سيب زميني، گلابي، زرد آلو، پرتقال، گوجه فرنگي، آناناس، سيب، توت فرنگي، گريپ فروت، ترشيها براي اين گروه 100-90oC مناسب است.

 

4 – غذاهاي خيلي اسيدی با 2 تا 3 = PH مانند خيار شور، ترشيها، عصاره، آبليمو، آب ميوه براي اين گروه فرآيند حرارتي در حد پاستورايزاسيون كافي است.

+ نوشته شده توسط نارگل در یکشنبه بیست و هشتم فروردین ۱۳۹۰ و ساعت |